DOELTREFFENDE PROMOTIE

Met een promotievideo! Vergroot je klantbereik en laat zien wie je bent!

Wil jij je bedrijf naar een hoger niveau brengen? Gaat je bedrijf een nieuw product op de markt brengen of zijn je klanten bereid graag positieve feedback te geven voor de camera? Er is geen betere manier om deze bij je doelgroep onder de aandacht te brengen dan met een promotiefilm! Hiervoor ga ik jou wensen specifiek vertalen in een video waarmee je echt indruk zal gaan maken.

Promotievideo

€  285 ,-

Wat krijg je?

5 uren opnametijd op locatie

Filmen met een professionele 4K drone

Goede microfoons voor spraak & interviews

Volledige montage van de promotievideo

Één volledige promotievideo van 2 - 3 minuten of twee korte video's.

Muziek wordt zorgvuldig op maat uitgezocht conform jullie wensen!

Het uitschrijven van het concept en het actief meedenken van het script.

Onbeperkte feedbackronde

Hoe ga ik te werk?

Ik werk de gehele dag met een lach op mijn gezicht! Ik ben positief en maak graag een praatje met andere mensen. Dit is ook hoe ik te werk ga. Met volle passie wil ik er zorg voor dragen dat ik een prachtige promotievideo voor jullie kan produceren waar jullie trots op zullen zijn en doeltreffend ingezet kan worden. Ik probeer zo onopvallend mijn werk te doen en gooi alle creativiteit in de strijd om de film precies naar jullie wens op te leveren.

1

Het verhaal

Elk persoon/bedrijf/organisatie is uniek en heeft een eigen verhaal. Na ons eerste kennismakingsgesprek gaan wij samen het verhaal op papier uitzetten en het doel bepalen van de video

2

Concept/Script

Ik zal het script en de doelstelling geheel op maat voor jullie uitwerken, zodat alles duidelijk welke shots er gemaakt zullen worden.

3

Productie

Tijdens de opnamemomenten maken wij op locatie de opnames. Deze beelden worden volledig gemonteerd tot een promotievideo.

4

Eindresultaat

Na de productie krijg je de eerste versie van de promotievideo te zien. Je mag net zoveel feedback geven als je wilt. De video is pas afgerond wanneer niet alleen wij, maar ook jij volledig tevreden bent. Samen gaan we voor de WAUW factor.

Samen een bakje koffie doen?

Neem gerust contact met mij op.. Dat mag je via het contactformulier doen. Toch liever bellen of een berichtje sturen via whatsapp? Ook geen enkel probleem!

Thee of iets fris
mag natuurlijk ook!

* Deze velden zijn verplicht 

© Gerjanvanlopik.nl | Jouw creatieve videograaf!

Gerjanvanlopik.nl is onderdeel van Brand New Films