Trouwfilms

Een kleine greep van een aantal trouwfilms die ik heb mogen maken. 
Op deze pagina zie je de social media versies die jullie als bruidspaar binnen 2 weken opgeleverd krijgen.

Johan & Gerjon❤️ Social Media Clip

03.03.23💍
Voor mij was dit de eerste bruiloft voor het jaar in 2023. Dit lieve bruidspaar uit Veen trouwden op een mooie locatie in de buurt en nam extra de tijd om een speciaal droneshot te maken.

Iwal & Maud❤️ Social Media Clip

02.12.2022💍
Dit prachtige bruidspaar heeft ook weer een uniek verhaal. Iwal verhuisde van Indonesie naar Nederland om met zijn geliefde Maud te mogen trouwen.

Roeland & Melissa❤️ Social Media Clip

30.09.22💍
Deze social media clip van dit prachtige stel is ook echt een pareltje hoor. Ik mag het natuurlijk niet van mezelf zeggen, maar voel ik me enorm trots dat ik dit werk met jullie mag delen. 

Leroy & Susan❤️ Social Media Clip

10.09.22💍
Deze social media clip is extra uniek. Een trouwfilm maken voor je oude kamerraad. 

Dave & Selina ❤️ Social Media Clip

19.09.22💍
Voor dit lieve stel reisden wij af naar het mooie Friesland om de prachtige en bijzondere dag vast te leggen van dit lieve bruidspaar. 

Tom & Dagmar ❤️ Trailer - 05.08.22

05.08.22 💍
Dit mooi bruidspaar trouwde op 5 augustus op een prachtige locatie. Wat was dit ook weer een prachtige dag, omringd met een lieve familie en goede vrienden. 

Jordy & Danielle ❤️ Trailer - 22.07.22

22.07.22 💍
Dit lieve bruidspaar besloot om beelden te gaan maken in het mooie Heusden. Elke bruiloft is weer uniek. Geniet van deze trailer die het bruidspaar heeft ontvangen. Ik vond het weer een hele eer dat ik de bruiloft van Jordy & Danielle vast heb mocht leggen!

Edwin & Rachel❤️ Trailer - 22.06.22

22.06.22💍
In november 2014 waren Rachel en ik nog collega's bij ABN Amro toen wij allebei vanuit de studie de eerste stappen maakten op arbeidsmarkt. In juni 2022 doen wij allebei iets geheel anders, maar had ik de enorme eer dat ik hun bruiloft vast mocht leggen! Een bijzonder en ontzettend mooi moment! Wat een fantastische dag met een prachtig bruidspaar!

Robin & Eleni❤️Trailer - 19.06.2022

19.06.2022 💍
De nieuwe trailer van de trouwfilm van het prachtige bruidspaar Rob9in van Damme en Eleni van Damme staat online! Een trailer met leuke verrassingen en een andere muziekstijl. Dit prachtige bruidspaar helpt mensen in het dagelijkse leven en heeft een uniek verhaal. Benieuwd wat jullie ervan vinden! Enjoy!

Thomas & Kristien❤️Trailer - 10.06.2022

10.06.2022💍
De gloednieuwe trailer van de trouwfilm van het prachtige bruidspaar Thomas van den Broek & Kristien Van Den Broek - van der Jagt staat live! Oranjerie Kasteel Sandenburg , wat een prachtige locatie om te mogen trouwen en hier beelden te mogen maken!

Erik & Elise❤️Trailer - 25.05.2022

25.05.2022 💍
Hoewel er veel neerslag werd voorspeld, is er gelukkig niets gevallen op de prachtige dag van Erik & Elise. Op hun mooie trouwdag had ik de eer een film te mogen maken van dit mooie muzikale stel. Beiden bespelen een instrument en zijn enorme liefhebber van muziek. Een mooie uitdaging om daar de juiste mix voor te mogen maken! Geniet van deze trailer van de film van Erik en Elise, waarbij ik niet alleen met meerdere camera's maar ook regelmatig van mijn vertrouwde drones gebruik heb mogen maken.

Robin & Karita ❤️ Trailer - 08.04.22

08.04.22 💍
Op 8 april had ik de eer om de prachtige bruiloft van Robin van Tuijl en Karita Van Tuijl-Postma op video vast te mogen leggen. Gisteren heb ik de highlight film voor ze op kunnen leveren. De reactie van het bruidspaar: "Wauw!"

Het sprookje van ❤️ Tim & Danielle - Trailer

18.12.21 💍
Vorig jaar vroeg Tim op een heel bijzondere en sprookjesachtige manier Daniëlle ten huwelijk. Op 18.12.21 had ik de enorme eer om voor dit prachtige stel hun bruiloft vast te mogen leggen. En als het verhaal begint als een waar sprookje, is het aan mij als filmmaker daar natuurlijk helemaal in mee te gaan in de muziek, de kerstsferen en de beelden die daarbij horen. Zie hier de voortgang van het sprookje van Tim & Danielle op hun grote dag! Wat een mooie afsluiting van het filmjaar is dit! Ik wil iedereen hele fijne feestdagen en een fantastisch en liefdevol 2022 toewensen!

Frank & Anita❤️ - Trailer - 17.07.2021

17.07.21 💍
Wat een enorme eer om voor Talent&Pro collega's een trouwfilm te mogen maken. Twee collega's die elkaar ook ontmoet hebben binnen deze mooie organisatie. Het gelukkige bruidspaar heeft de volledige film enige tijd terug al ontvangen, maar zijn ontzettend trots om de korte versie te publiceren!
Frank & Anita! Ontzettend veel geluk samen! 

Bas & Kelly❤️ - Trailer - 04.07.2021

04.07.21 💍
De dag waarop ik de eer had om de trouwdag van Bas & Kelly vast te mogen leggen. Het werd een dag om nooit meer te vergeten. Ik heb kennis mogen maken met een prachtig bruidspaar, geweldige families en vriendengroepen die ik alleen maar heb zien lachen en springen! Het was een dag vol met Brabantse gezelligheid op een prachtige locatie! Worstenbroodjes waren er in overvloed en de gezelligheid spatte er letterlijk vanaf! In deze korte clip van twee minuten neem ik je mee op reis door deze mooie dag. De officiële trouwfilm is volop in productie! Bas & Kelly! Heel veel geluk samen! 

Matthijs & Annebeth❤️ - Trailer - 07.05.2021

07.05.21 💍
De dag waarop ik de eer had gekregen om de bruiloft vast te mogen leggen van Matthijs & Annebeth. Wat was het een schitterende dag met een prachtig bruidspaar, twee fantastische families en een hechte groep vrienden. Deze trailer is afgelopen week opgeleverd aan het bruidspaar. De officiële film is volop in productie! Matthijs & Annebeth! Heel veel geluk samen!

Yorick & Marielle ❤️ 04.09.2020

Op 04.09.2020 kreeg ik de enorme eer om de
droomdag van dit prachtige bruidspaar vast te mogen leggen op film! Ondanks alle maatregelen met betrekking tot het Coronavirus, was het een schitterende & onvergetelijke dag! Nadat ik de film gisteren persoonlijk op ben wezen leveren aan het bruidspaar, staat vanavond de release op het programma voor het grote publiek. Wat ben ik enorm trots op de eerste weddingvideo die ik heb mogen produceren! Yorick & Marielle, enorm bedankt dat ik deze dag voor jullie vast mocht leggen! Nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!❤️

© Gerjanvanlopik.nl | Jouw creatieve videograaf!

Gerjanvanlopik.nl is onderdeel van Brand New Films