Dronefilms

Winter in Aalst - 2021

Vorige week hebben we heerlijk kunnen genieten van prachtig winterweer. Een uitgelezen kans dus om met mijn drone mooie videobeelden vanuit de lucht te gaan maken! Missen jullie het winterweer van vorige week? Geniet dan nog even na met deze dronevideo van onze mooie woonplaats! Deze is voor jullie!

Lonely Evenings

Het zijn vreemde tijden. Hoewel er normaliter in de avonduren rond deze tijd van het jaar veel meer bedrijvigheid is te vinden in Aalst zijn de straten nu leeg, zijn de speeltuinen verlaten en ligt de haven er ook eenzaam bij. In deze nieuwe video neem ik jullie mee naar de eenzame avonden die ondanks die vreemde tijden ook iets magisch met zich meebrengen.

Wonderful Autumn Colours

Beleef de Herfst van 2019 opnieuw en geniet van de prachtige kleuren die het ons heeft gegeven! Deze film is volledig met een Drone gefilmd en laat je de mooiste shots van de herst zien. Welkom aan boord bij Gerjan van Lopik en geniet van zijn directe leefomgeving met muziek van Really Slow Motion en componist Daniel Olson. Al het mooie is dichterbij dan je denkt!

© Gerjanvanlopik.nl | Jouw creatieve videograaf!

Gerjanvanlopik.nl is onderdeel van Brand New Films