Een unieke toon voor voor jullie liefdesfilm!

Als jullie toegewijde videograaf & muzikant ga ik verder dan het vastleggen van beelden. Ik produceer een op maat gemaakt verhaal met zowel visuele pracht als betoverende muziek. Door unieke samenwerkingen met topmuzikanten, creëer ik een symfonie die jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke manier vertelt.

De toon

maakt de muziek! 

En de muziek maakt de film! Ik heb niet alleen een voorliefde voor bewegende beelden, maar ik word ook warm van muziek. Daarom breng ik deze twee werelden heel graag samen. Dit om jullie trouwfilm nog meer dimensie te geven die het verdiend!

Om de kracht van muziek te laten spreken bied ik jullie dit muzikale plaatje aan. Om dit zo uniek mogelijk te maken componeer ik samen met de band Scarlet Rose en diverse orkesten zelf jullie muziek. 

Veelgestelde vragen

Staat jullie vraag er niet tussen? Neem dan gerust conact met me op.

Bij dit op maat gemaakte muziekpakket ga ik verder dan alleen een persoonlijke muziekmix. Hier maak ik samen met andere muzikanten elke toon volledig op maat, waardoor de muziek een unieke symfonie wordt die specifiek is afgestemd op jullie liefdesverhaal. Geen standaard ingekochte muziek van artiesten, maar een exclusieve compositie die de emoties van jullie dag weerspiegelt. Elk akkoord, elke melodie wordt met zorg gecreëerd om jullie trouwfilm te voorzien van een soundtrack die net zo uniek is als jullie liefde.

De prijs voor het op maat gemaakte muziekpakket is volledig flexibel en wordt nauwkeurig afgestemd op jullie wensen. Na een grondig gesprek over jullie voorkeuren, stel ik een gedetailleerd plan op, inclusief de benodigde muzikanten en andere elementen die jullie voor ogen hebben. Vervolgens ontvangen jullie een op maat gemaakte offerte met diverse opties. Hier hebben jullie de vrijheid om te kiezen wat wel en niet inbegrepen moet zijn, zodat de prijs perfect aansluit op jullie budget en verwachtingen. Transparantie en flexibiliteit staan centraal, zodat jullie volledige controle hebben over de samenstelling en kosten van jullie unieke muzikale ervaring.

Gedurende het hele proces hebben jullie volledige toegang tot jullie eigen klantenportaal. Hier worden niet alleen de gemaakte foto's en video's gedeeld, maar jullie kunnen ook het creatieve proces stap voor stap volgen. Of het nu gaat om het ondertekenen van het contract, het bekijken van ruwe beelden of het delen van gezamenlijke notities, het klantenportaal is jullie persoonlijke venster naar de vooruitgang van jullie unieke liefdesverhaal. 

Dat is volledig afhankelijk van jullie wensen. Jullie kunnen er voor kiezen om bijvoorbeeld alleen jullie trouwfilm te voorzien van op maat gemaakte muziek. In dat geval hebben jullie binnen 1 a 2 weken een volledig gemonteerde social media clip. De oplevering van jullie trouwfilm is altijd in overleg. 

Jullie kunnen er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen te kiezen om de social media clip van op maat gemaakte muziek te voorzien. In dit pakket is alles volledig op maatwerk gebaseerd.

Het aantal op maat gemaakte muziekfilms dat ik produceer, is volledig afhankelijk van de specifieke wensen van de bruidsparen. Elke liefdesvertelling is uniek, en mijn doel is om jullie verhaal op een exclusieve manier te vertalen naar muziek. Echter, omdat ik veel waarde hecht aan kwaliteit en persoonlijke aandacht, hanteer ik een beperkt aantal boekingen. Als de planning vol zit, zal ik dit eerlijk op de website aangeven en geen verdere boekingen aannemen. Mijn toewijding is om elk paar de volle aandacht te geven die ze verdienen, en dit garandeert een onvergetelijke en zorgvuldig vervaardigde trouwfilm.

Wist je dat...

...ik hier zelf op de foto sta;)
...ik zelf drummer ben van de band Scarlet Rose.
... ik jarenlang zelf in een orkest heb gespeeld.
...vrijwel iedereen van mijn familie een instrument bespeeld.
...ik een groot netwerk heb in de muziekwereld.
...ik tot het uiterste ga om perfecte films te realiseren.

Zeggen jullie ja?

Het zou een hele eer zijn als ik op jullie bruiloft mag komen filmen. Vul het formulier hiernaast in. Ik neem vervolgens binnen 12 tot 24 uur contact met jullie op.  Toch liever mailen of bellen? Dan mag dat naar info@gerjanvanlopik.nl / 0610733707.

  • Jullie zitten na het invullen nog nergens aan vast hoor.
  • Jullie krijgen binnen 12 tot 24 uur bericht van mij
  • Jullie datum blijft twee weken gereserveerd, mits deze beschikbaar is.
  • Mocht er later een aanvraag voor dezelfde datum binnenkomen, dan laat ik jullie dat uiteraard weten en hebben jullie altijd de eerste optie.

Vraag jullie datum hier aan