Promotiefilms

Aftermovie Opening Sportwaard - Gemeente Zaltbommel

FysioXtra Customer Journey - Zaltbommel

Are you ready for yourself? - Official video

Are you ready for yourself? - Trailer

GR Pumps - Bedrijfsfilm 2021

GR Pumps - Trailer bedrijfsfilm 2021

Rondleiding "De Sportwaard" - Gemeente Zaltbommel

Voor de gemeente Zaltbommel heb ik de eer gehad om prachtige beelden te schieten van het nieuwe complex "De Sportwaard". In deze film geeft wethouder Kees Zondag een digitale rondleiding en verteld daarin alle ins en outs van dit prachtige complex.

Winter in Aalst - 2021

Vorige week hebben we heerlijk kunnen genieten van prachtig winterweer. Een uitgelezen kans dus om met mijn drone mooie videobeelden vanuit de lucht te gaan maken! Missen jullie het winterweer van vorige week? Geniet dan nog even na met deze dronevideo van onze mooie woonplaats! Deze is voor jullie!

Deel van de gerealiseerde projecten 2020 - Gemeente Zaltbommel

Voor de Gemeente Zaltbommel heb ik een korte promovideo mogen maken van een deel van de gerealiseerde projecten waar in 2020 aan gewerkt is. De opdracht bestond voornamelijk uit diverse droneshots en een interview met Wethouder A. Bragt. Je staat er niet bij stil, maar als je het goed bekijkt wonen we toch eigenlijk in een prachtige omgeving!

25 jarig jubileum - Eljo Exalto Transport

Knallend van start gaan in 2021 met een nieuwe video! Mooier kun je het jaar niet beginnen! Voor Eljo Exalto Transport heb ik deze video mogen produceren voor het 25 jarig jubileum van dit mooie bedrijf! Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Geniet van deze video! πŸŽ₯

Jerusalema Challenge πŸ•ΊπŸ’ƒ - SZR Walstede

Voor SZR Walstede heb ik de video mogen produceren van de Jerusalema Challenge. Een video met een achterliggende boodschap tussen het dansen door! Wat een mooie club mensen heb ik weer mogen ontmoeten die werkelijk alle liefde en passie in hun vak stoppen en dag en nacht klaar staan voor de bewoners! Deze video is ze dan ook zeer gegund! Let's Dance!! πŸ•ΊπŸ’ƒ

Gorman Rupp Pumps - Pompendans

Een korte video welke wij voor Gorman Rupp Pumps hebben mogen maken. Deze video is geproduceerd voor de social media kanalen.

Gorman Rupp Pumps - Muiderslot 2020

Voor Gorman Rupp Pumps Europe hebben wij een promotiefilm mogen maken van een project die zij bij het Muiderslot & Muizenfort uit hebben mogen voeren. In deze 1:30​ minuut durende video neemt Gorman Rupp je mee op een unieke bouwlocatie waar het bedrijf is geweest met het plaatsen van diverse pompen. 

Promotiefilm: A. v/d Pol - Interieurbouw

Voor A. v/d Pol - Interieurbouw hebben wij een prachtige promotiefilm mogen maken. Zoals de naam van het bedrijf doet vermoeden zijn deze mensen gespecialiseerd in het maken van interieur op maat. Of het nu gaat om keukens, kasten of meubels. Alles is bespreekbaar. Deze video neemt je in twee minuten mee wat dit bedrijf voor u kan realiseren en geeft inzage in de eigen bedrijfshal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan eens www.avdpol-interieurbouw.nl 

Β© Gerjanvanlopik.nl | Jouw creatieve videograaf!

Gerjanvanlopik.nl is onderdeel van Brand New Films